Palaa kohteeseen Yhdistys

VUODEN 2022 JÄSENMAKSULASKUT LÄHETETÄÄN JÄSENILLE VIIKON 2 AIKANA!

Jäsenmaksut 2022
Jäsenyys on kalenterivuosikohtainen.

Varsinainen jäsen, sähköinen jäsenlehti 14 €
Varsinainen jäsen, paperinen jäsenlehti 20 €
Perhejäsen (sähköinen jäsenlehti lähetetään myös perhejäsenelle, mutta tulevaisuudessa paperilehteä ei) 6 €
Kannatusjäsen 28 €
Ainaisjäsen 140 €
Pentuejäsen 8 € (kasvattaja maksaa liittäessään pennunostajan jäseneksi)

Perhe- ja pentuejäsenyyteen kuuluu sähköinen jäsenlehti. Ainais- ja kunniajäsenen on mahdollista saada paperinen jäsenlehti maksamalla 6 euron vuosimaksun. Paperisen jäsenlehden haluava uusi jäsen maksaa 20 € jäsenmaksun riippumatta siitä, missä kohden vuotta liittyy jäseneksi.

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi voit liittyä maksamalla yhdistyksen tilille FI76 5680 0020 5308 00 jäsenmaksun käyttäen viitettä 20200 (jätä viesti-kenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla hallitukselle sähköpostitse hallitus@cornishrex.fi yhteystietosi: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdollinen kasvattajanimi. Kasvattaja, liittäessäsi pentuejäsentä lähetä pentuejäsenestä em. tiedot maksamisen jälkeen. Muistathan varmistaa, että pennunostaja antaa suostumuksensa yhdistykseen liittämiseen ja yhteystietojensa lähettämiseen.

Kasvattajajäsenenä saadaksesi tietosi yhdistyksen kasvattajalistalle, lue tarkempi ohjeistus täältä.

Yhteistyökumppanit
Neuvottelemme parhaillaan erilaisista jäseneduista mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Päivitämme alla olevaa jäsenetulistaa sitä mukaa, kun saamme sovittua uusia jäsenetuja. Jäsenedut on listattu omalle sivulleen.

Tällä hetkellä jäsenenä saat:

• yhdistyksen jäsenlehden (sähköisenä, +6e lisämaksulla paperisena), liittymislahjana saat viimeisimmän pdf-jäsenlehden
  • 10 % alennuksen yhdistyksen ennakkotilatuista tuotteista (esimerkiksi kalenteri, kangaskassit, paidat)
  • 20 % alennuksen 3coty-kissanruoasta
  • 20 % alennuksen MyCatDNA-testistä
  • 10 % alennuksen Roki Käsityöt -tilauksesta (mainitse jäsenyydestäsi tilatessasi, alennus ei koske postikuluja)
  • 10 % alennuksen Kattipuodin tuotteista (koodi jäsenlehdessä)
  • Vänttiset valjaat 20 euron hintaan (normaali hinta 23 euroa, mainitse jäsenyydestä tilatessasi)
  • 15 % alennuksen Lemmikkitarvike Yugien leluista (koodi jäsenlehdessä)
  • pääsyoikeuden yhdistyksen jäsenille suunnattuun Facebook-ryhmään.