Palaa kohteeseen Yhdistys

Jäsenlehti

Yhdistyksen jäsenlehteä julkaistaan ensin sähköisesti (pdf-lehti sähköpostitse jäsenille) ja taloustilanteen niin salliessa siirrymme paperilehteen. Sähköiset lehdet ovat nykypäivää, mutta onhan se mukava käpertyä sohvalle peiton alle kissa sylissä lukemaan lehteä, vai mitä mieltä olette?

Yhdistyksen alkutaipaleella jäsenlehti pyritään julkaisemaan aina, kun saamme tarpeeksi materiaalia kasaan. Myöhemmin toivomme jäsenien olevan aktiivisia materiaalin (juttujen ja kuvien) kanssa, jolloin jäsenlehteä on tarkoitus julkaista 4 numeroa vuodessa. Lehdet tulevat sisältämään kaikenlaista asiaa cornish rexeistä, yleensä kissoista ja kissamaailman tapahtumista. Toivomme paljon juttuja ja kuvia jäseniltä, jokaisella meistä on varmasti jotakin kerrottavaa! Vaikka kissaruno, kissavitsejä, tarinoita kissan hauskoista tavoista, kertomus pentueen kasvusta ja kehityksestä, kissan sairastama sairaus josta muidenkin olisi hyvä tietää, vauhdikas kissanäyttelyreissu tai ihan vaikka kuvia jaettavaksi muille jäsenille.

Aineisto toimitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen hallitus@cornishrex.fi. Lehden päätoimittaja ja taittaja on Erika Aaltonen. Ole rohkeasti yhteydessä, jos vähänkin mietityttää olisiko juuri sinun kertomus, tarina, kuvakollaasi tai mikä vain mukava lisä lehteemme!

Suunnitellut julkaisuajankohdat (riippuen materiaalin määrästä)

NumeroJulkaisuajankohtaAineisto viimeistään
1/2021Maaliskuu 202115.2.2021