Palaa kohteeseen Yhdistys

Jäsenmaksut 2021
Jäsenyys on kalenterivuosikohtainen.

Varsinainen jäsen 14 €
Perhejäsen (sähköinen jäsenlehti lähetetään myös perhejäsenelle, mutta tulevaisuudessa paperilehteä ei) 6 €
Kannatusjäsen 28 €
Ainaisjäsen 140 €
Pentuejäsen 8 € (kasvattaja maksaa liittäessään pennunostajan jäseneksi)

Jäseneksi liittyminen
Jäseneksi voit liittyä maksamalla yhdistyksen tilille FI76 5680 0020 5308 00 jäsenmaksun käyttäen viitettä 20200 (jätä viesti-kenttä tyhjäksi!) ja ilmoittamalla hallitukselle sähköpostitse hallitus@cornishrex.fi yhteystietosi: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, mahdollinen kasvattajanimi. Kasvattaja, liittäessäsi pentuejäsentä lähetä pentuejäsenestä em. tiedot maksamisen jälkeen. Muistathan varmistaa, että pennunostaja antaa suostumuksensa yhdistykseen liittämiseen ja yhteystietojensa lähettämiseen.

Kasvattajajäsenenä saadaksesi tietosi yhdistyksen kasvattajalistalle, lue tarkempi ohjeistus täältä.

Yhteistyökumppanit
Neuvottelemme parhaillaan erilaisista jäseneduista mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Päivitämme alla olevaa jäsenetulistaa sitä mukaa, kun saamme sovittua uusia jäsenetuja. Yhteistyökumppanimme on listattu omalle sivulleen.

Tällä hetkellä jäsenenä saat:

• yhdistyksen jäsenlehden (aluksi sähköisenä, myöhemmin paperisena), liittymislahjana saat viimeisimmän pdf-jäsenlehden
  • 10 % alennuksen yhdistyksen ennakkotilatuista tuotteista (esimerkiksi kalenteri, kangaskassit, paidat)
  • 10 % alennuksen yhdistyksen rotupöydän tuotteista kissanäyttelyissä rotupöydässä asioidessasi (alennus ei koske postimyynnin tuotteita)
  • 20 % alennuksen 3coty-kissanruoasta
  • 20 % alennuksen MyCatDNA-testistä
  • 10 % alennuksen Roki Käsityöt -tilauksesta (mainitse jäsenyydestäsi tilatessasi, alennus ei koske postikuluja)
  • pääsyoikeuden yhdistyksen jäsenille suunnattuun Facebook-ryhmään.